Baoji Herbest Bio-Tech Co, Ltd се ангажира с предоставянето на висококачествени редки фитохимикали и производни за R&D цели, специализирани в предоставянето на технологични решения за отделяне и пречистване на фармацевтични съставки с висока чистота и се превърна в високотехнологична компания, която интегрира изследвания , производство и услуги за висококачествено разделяне и пречистване на натурални фармацевтични съставки и референтни вещества от традиционната китайска медицина.

Herbest


Herbest е създала редица лаборатории за разделяне и пречистване на природни продукти като сапонини, флавоноиди и алкалоиди, насочени към структурни характеристики на основната активна съставка на традиционната китайска медицина и естествените билки. Нашите Off-the-shelf съединения Liberary Колекция от повече от 3000 високо чисти натурални продукти, изолирани от билки. Чистота Минимум90%, Средно над 98%, които широко се използват при оценката на качеството на китайската билкова медицина, анализ на съдържанието на екстракт, биологична активност на изследването, избор на нови лекарствени съединения и хранителни или хранителни добавки и др.


Büchi Sepacore MPLC system500LReflux Extraction Concentrator


Специализацията ни помага да направим процеса на научноизследователска и развойна дейност по-ефективно и продуктите си по-надеждни, и да направим възможно бързото разделяне и пречистване на фармацевтични съставки с висока чистота, вариращи от mg-level до kg-level. От първия ден на създаването си, Herbest беше посветен да направи своята технологична платформа за разделяне и пречистване на фармацевтични съставки по-силни и по-близки до съвършенството, както и да направи себе си най-големият доставчик на R&D в Китай на активни съставки на китайски билки и референтни вещества.


Agilent ISQ EC Mass SpectrometerDSC_0084

HERBEST Изследователско оборудване:

Agilent 400 MHz NMR спектрометри

Масов спектрометър Agilent ISQ EC

Масови спектрометри с масов спектрометър ThermoFISHER ISQ EC

Waters 2535,2555 серия HPLC система, Büchi Sepacore MPLC система и Agilent 1200 серия HPLC система. Индустриална динамична аксиална компресия 200 DAC колона

500LReflux Екстракционен концентратор

Води ACQUITY UPLC I-клас 2695,2996, Agilent GC7890B ……


Agilent 1200 series HPLC system


© Baoji Herbest био-технологии Ко, ООД